Tételek ahol a tanszék "Sportjogi szakjogász" és a mű dátuma 2012

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | H | I | K | M | P | S | U
Találatok száma: 18.

B

Bablena László (2012) Sportolók javadalmazása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

C

Csisztu Zsuzsanna (2012) A sporttelevíziózás hazai ismérvei a 2010.évi CLXXXV. törvény a médiaszolgáltatásokról és a tömmegkommunikációról,vagyis a Médiatörvény (Mttv.) tükrében különös tekintettel a sporteseményekre vonatkozó információs szabadság, a közönségszórakoztatás és az értékközvetítés kérdéseire. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Czermann János (2012) A sportközvetítési jogok,és értékesítésük gyakorlata az Európai Unióban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

D

Deregán Gábor (2012) Sportszerződések. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Dobner András Lajos (2012) A Jorkyball sportág lehetőségei a változó szabályozási környezetben. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

F

Farkas Judit (2012) Az Európai Unió sport szakpolitikája,főbb dokumentumai,és ezek hazai implementációjának elemzése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Fiedler Laura (2012) A doppingolás problematikája. A Nemzetközi Doppingellenes Szabályzat változásai. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

H

Harmos Viktória (2012) Sportszerződések a polgári jog és a munkajog tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

I

Imre Júlia (2012) Kártérítés és biztosítás a sportban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kiss Gergely (2012) A sportegyesületekről. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mikuska Zoltán (2012) Az idegenlégiósok aránya, a magyar labdarúgás fejlesztése,és az ifjú hazai játékosok védelme érdekében történő optimalizálásának egyes lehetőségei. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Molnár Dániel (2012) A doppingellenes eljárás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Morvai Ildikó (2012) Szerződések a sportolók világában. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pethő András János (2012) Sport és büntetőjog a hatályos és a készülő jogszabályok tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Selei András (2012) A amatőr sportolói jogállás és az amatőr sportolói szerződések problematikája a labdarúgásban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Steinmetz Barnabás (2012) A választottbíráskodás kialakulása és története- különös tekintettel a sport területére. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Steinmetz Ádám (2012) A Vasas Sport Club szervezeti felépítése és jogi környezete. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

U

ucskó Zoltán (2012) Az ETO Futsal Club sportfejlesztési koncepciója,különös tekintettel a futsal akadémiai jellegű képzés megvalósítására. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 20:04:33 CEST.