Tételek ahol a tanszék "Tőkepiaci és bank szakjogász" és a mű dátuma 2013

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: H | J | K | N | S | V | Z
Találatok száma: 12.

H

Horváth Ákos Miklós (2013) Az alternatív befektetési alapok kezelőire vonatkozó közösségi szabályozás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

J

Jónásné Szigeti Zsuzsanna (2013) Az exportfinanszírozás eszközrendszere Magyarországon. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kiss-Kálmán Anita (2013) A helyi önkormányzatok pénzügyei. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kovács Barbara (2013) A bankgarancia bemutatása,különös tekintettel annak jogosulatlan igénybevételére. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kádár Orsolya (2013) A hitelbiztosítékok és a tőkekövetelmény összefüggései a kis intézményeknél. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kálóczi Szilvia (2013) Faktoring, work-out faktoring. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kávássy Béni Péter (2013) A család és a sikkasztás büntetőjogi szabályozása a banki kockázatok tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

N

Németh Balázs (2013) Végtörlesztés és békéltetés, avagy egyedül nem megy. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

S

Szabó Andrea (2013) A vállalatfelvásárlások magyar szabályozása, kitekintéssel az Európai Unió és a nemzetközi regularizációra. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Szalai-Nagy Andrea (2013) A lízingszerződésből eredő követelések bírósági úton történő érvényesítése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

V

Vincellér Valéria (2013) Az ingatlan értékbecslésről általában és egy konkrét ingatlan értékbecslése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Z

Zubriczky Barbara (2013) Információcsere a pénzügyi piacokon. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. July 8. 21:22:44 CEST.