Tételek ahol a kar "Jog- és Államtudományi Kar Deák Ferenc Továbbképző Intézet " és a mű dátuma 2008

Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | Mű típusa | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | K | M | P
Találatok száma: 19.

B

Balina Béla (2008) A kartelltilalom jelentősége a versenyjogban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Bégány Attila (2008) Az Európai Unió és az Emberi Jogok. Az Európai Unió zsákutcás fejlődése. Az Alapjogi Charta és az emberi jogokra hivatkozó képmutató politikai gondolkodás. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

K

Kalcsó Bettina (2008) Az angol társasági jog - különös tekintettel az igazgatóság működésére, szerepére és feladataira. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Katona Kolos (2008) A tőkeegyesítő társaságok határon átnyúló egyesüléséről szóló Európai Parlament és Tanács 2005/56/EK irányelvének magyarországi implementációja, kitekintéssel más európai implementációkra. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Király Ildikó (2008) A munkavállalás szabadságának jogi szabályozása és ítélkezési gyakorlata az Európai Unióban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Kulcsár Zita (2008) A kriminalisztika elméletek hasznosításának lehetőségei a bűnöldözés hétköznapjaiban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

M

Mészáros Éva Adrienn (2008) Felelősség a társasági jogban, különös tekintettel a tag (részvényes), valamint a vezető tisztségviselő és a cégvezető felelősségére. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

P

Pergerné Bodnár Klára (2008) Vállalatfelvásárlás az Európai Unióban és Magyarországon - nyilvános vételi ajánlat szabályozása. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Petrov Sarolta (2008) A felelősség szabályai a gazdasági társaságokban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pfeifer Péter (2008) Fogyasztóvédelem az Európai Unióban - különös tekintettel az Európai Bíróság joggyakorlatára. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pilc Klára (2008) Az ingatlan-nyilvántartás rendszere, az ingatlan-nyilvántartás számtógépesíése, a földhivatali szolgálatátsok on-line elérése. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pintér Dóra (2008) A bank, mint speciálisan működő részvénytársaság (Részvénytársaságok és bankok alapítására, szervezeti felépítésére, ellenőrzésére és a megszűnés eseteire vonatkozó szabályok összehasonlítása). Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pintér Tímea (2008) Atipikus foglalkoztatási formák az európai illetve a magyar munkajogban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Polony Gergely (2008) A büntetőjogi szankciók alkalmazása az európai és az amerikai versenyjogban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Polyák Edit (2008) European Central Bank, legal status and institutional relationships. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pongrácz Dóra (2008) The European Arrest Warrant. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Puskás Mária (2008) Munkavállalás szabályai az Európai Unióban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Puzsik Krisztina (2008) A magyar bevándorlási szabályozás és gyakorlat fejlődése az európai bevándorlási politika tükrében. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Pörzse Ildikó (2008) Fogyasztóvédelem a versenyjogban. Posztgraduális képzés, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2024. September 29. 02:18:19 CEST.