Az ételpazarlás ellen küzdő startupok hazai és brit viszonylatban - A Munch és a Too Good To Go összehasonlítása

Gucsi Bernadett (2021) Az ételpazarlás ellen küzdő startupok hazai és brit viszonylatban - A Munch és a Too Good To Go összehasonlítása. BA/Bsc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

[thumbnail of 632203728.pdf] PDF
632203728.pdf
Hozzáférés joga: Csak regisztrált felhasználók

Megtekintés (1MB)

Intézmény

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Kar

Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Típus
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Belső
Szigetvári Tamás
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomamunka (BA/Bsc)
Felhasználói azonosító szám (ID): Kardos Helga
Feltöltés dátuma: 2024. Feb. 02. 09:30
Utolsó módosítás: 2024. Apr. 30. 09:24
URI: https://diplomamunka.ppke.hu/id/eprint/16815

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet