Az asztúriai sidra különböző vetületei a spanyol kultúrában, a gasztronómiában, az irodalomban, a nyelvészetben és a hagyományokban napjainkban

Kisjuhász Kinga Regina (2024) Az asztúriai sidra különböző vetületei a spanyol kultúrában, a gasztronómiában, az irodalomban, a nyelvészetben és a hagyományokban napjainkban. BA/Bsc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

[thumbnail of 711416011.pdf] NEM RÉSZLETEZETT
711416011.pdf
Hozzáférés joga: Csak regisztrált felhasználók

Megtekintés (2MB)

Intézmény

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Kar

Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Tanszék

Klasszikus és Újlatin Nyelvek Intézete

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

újlatin nyelvek és kultúrák [spanyol]

Témavezető(k)

Típus
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Belső
Kürthy Ádám András
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomamunka (BA/Bsc)
Felhasználói azonosító szám (ID): Névtelen felhasználó repo@ppke.hu
Feltöltés dátuma: 2024. Okt. 21. 15:20
Utolsó módosítás: 2024. Okt. 21. 15:20
URI: https://diplomamunka.ppke.hu/id/eprint/24564

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet