Culinary differences between the Hungarian and English cuisine

Molnár Nóra Culinary differences between the Hungarian and English cuisine. BA/Bsc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

[thumbnail of 815833.pdf] PDF
815833.pdf
Hozzáférés joga: Csak regisztrált felhasználók

Megtekintés (186kB)

Intézmény

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Kar

Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Tanszék

Angol-Amerikai Intézet

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Típus
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
NEM RÉSZLETEZETT
PhD Rónay Ágnes
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomamunka (BA/Bsc)
Felhasználói azonosító szám (ID): Névtelen felhasználó moldovan.istvan@btk.ppke.hu
Feltöltés dátuma: 2024. Dec. 17. 10:24
Utolsó módosítás: 2024. Dec. 17. 10:24
URI: https://diplomamunka.ppke.hu/id/eprint/25797

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet