Molnár Nóra Culinary differences between the Hungarian and English cuisine. BA/Bsc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.
|
PDF
815833.pdf Hozzáférés joga: Csak regisztrált felhasználók Megtekintés (186kB) |
Intézmény
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Kar
Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar
Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Témavezető(k)
Típus
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
NEM RÉSZLETEZETT
Rónay Ágnes
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
| Mű típusa: | Diplomamunka (BA/Bsc) |
|---|---|
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Névtelen felhasználó moldovan.istvan@btk.ppke.hu |
| Feltöltés dátuma: | 2024. Dec. 17. 10:24 |
| Utolsó módosítás: | 2024. Dec. 17. 10:24 |
| URI: | https://diplomamunka.ppke.hu/id/eprint/25797 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

