Laborban készült húsok és a közvélemény: Innováció vagy fenyegetés? A laborhúsok médiareprezentációja a magyarországi online sajtóban

Bagics Levente Ádám (2025) Laborban készült húsok és a közvélemény: Innováció vagy fenyegetés? A laborhúsok médiareprezentációja a magyarországi online sajtóban. BA/Bsc, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

[thumbnail of 798356054.pdf] PDF
798356054.pdf
Hozzáférés joga: Csak regisztrált felhasználók

Megtekintés (467kB)

Intézmény

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Kar

Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Tanszék

Kommunikáció- és Médiatudományi Intézet

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

kommunikáció- és médiatudomány

Témavezető(k)

Típus
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Külső
Virányiné Reichenbach Mónika
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomamunka (BA/Bsc)
Felhasználói azonosító szám (ID): Névtelen felhasználó repo@ppke.hu
Feltöltés dátuma: 2025. Nov. 18. 17:54
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 19. 16:16
URI: https://diplomamunka.ppke.hu/id/eprint/27119

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet